Blog

2023 Yılında Tercih Edilecek Mobilyalar

Rahatlığı Ve Şıklığıyla Modern Paris Dörtlü Koltuk Arina Mobilya'da.

Yeni yıl ile birlikte trend olan mobilya tasarımları özellikle sektör üzerinde büyük bir etkiye sahip. Zira mobilya sektörüne yön veren tasarımlar güncellenen kataloglar ile tüketicinin beğenisine sunulmaya başlandı. Özellikle 2023 yılında tercih edilecek mobilyalar sektörün en önemli çalışmaları içerisinde yer alıyor.

Bireysel olarak ruhunuzu aydınlatacak yeni trend mobilyalar alımı için önceden planlama yapmak gerekir. Öyle ki özellikle iç tasarım açısından 2023 yılı farklı bir yaklaşım gösterecektir. Mobilya üretiminde en önemli hammadde ağaç trend halini korumaya devam ederken üretiminden, kaplamasına kadar her şey teknoloji sayesinde ön izleme ile muhteşem tasarımları beraberinde getirmektedir. Zira konusunda uzman tasarımcıların kaleminden çıkan mobilyalar uzun yıllar modern halini koruyan bir görünüme bürünmektedir.

2023 Yılında Koltuk Takımları

Kalite ile lüksün yanında muhteşem mobilya tasarımlarının adresi Arina Mobilya sizlere eşsiz ürünler sunmaktadır. Bu anlamda özellikle sevdiklerinizle mutlu yaşam alanlarının en önemli oyuncusu koltuklar ve köşe koltuk takımları mobilya seçiminde en önemli yerlerdir. Öyle ki özellikle köşe grubu alımı yıllar geçse de modern haliyle trend olmaya devam etmektedir. Bu sebeple Arina Mobilya köşe grupları 2023 yılı ile birlikte tercih edilecek ürünlerin başında gelmektedir. Özellikle kalabalık ailelerin daha sıcak ilişkiler kurmasında önemli bir toplanma adresi olan Öykü Köşe Mobilya arzu ettiğiniz tüm pratik kullanım olanaklarını önünüze sermektedir. Modern çizgileri ile yeni teknoloji kumaşlarını yansıtan metal ayaklar kayın ağacının sağlam iskeleti ile harmanlanmıştır. Bununla birlikte konfor sağlayan süngeri, elyafları ile dolgu malzemelerine sahip Öykü Köşe Koltuk Takımı keten kumaşları ile evinize modern bir görünüm sağlar.

Oturma Odası Takımlarında Yeni Trendler

Oturma odalarını köşe koltuk takımları ile en konforlu haline getiren kesim aynı zamanda misafirleri için şık bir oturma odası takımı hayal edebilir. Geniş bir yaşam alanına sahip olan kişiler hem sporcu kişiliğini öne çıkarmak, hem konfor ile muhteşem tasarımı bir araya getirmek için Paris Oturma Grubu tercihinde bulunabilir. Yay şeklinde iskeleti ile muhteşem bir tasarım sunan Paris farklı bir tasarım özelliğine sahiptir. İskeletinde kayın ağacının kalitesi ve sağlamlığı göz doldurmaktadır. Böylelikle uzun yıllar kullanım ömrü sağlayan bir kalitesi bulunur. Döşemeleri ile kumaşlarının kalitesi bu duruma eşlik eder. MDF kasa ile güçlendirilen Paris Koltuk Takımı aynı zamanda paslanmaz metal ayaklara sahiptir. 2023 yılı ile oturma grubunda tercih edilecek mobilyalardan biri olarak mutlaka incelenmesi gereken bir ürün olmaktadır.

Mobilyada Yeni Trend Renk Seçenekleri

Yeni yıl ile birlikte trend olacak mobilyalar beraberinde renk tasarımının da önemini getirmektedir. Zira iç tasarım, evdeki renk uyumunu en güzel haliyle içermelidir. Özellikle yaşam alanlarınız ile iç tasarımda kendinize özgü bir izlenim eklemek veya bir mekânın ambiyansını kendi ruhunuza göre değiştirmek için en hızlı yaklaşım renk kullanmaktır. Böylelikle bir evin renk seçiminde duvarların renkleri de önemli bir role sahip olur. Evinizdeki renklerin neredeyse %60’ı bunlarla kaplanır ve sizin ruhunuza işleyen renkler tercih edilir.  Yaşam alanlarınızda tasarım ile geri kalanı döşeme, tavan ve döşeme gibi şeylerden oluşmaktadır. Böylelikle alanınız için uygun bir renk şeması bulmak, birkaç adımdan geçmenizi gerektirecektir. Evinizin iç mekânları renk kullanılarak daha canlı görünebilir. Her renk farklı bir atmosfer yaratır. Böylelikle kendine özgü bir hissi vardır. Eviniz size göre iyimserlik ve neşe yaymalıdır. Bunu ise duvarlarınızda, mobilyalarınızda ve zeminlerinizde uygun renkleri kullanarak kısmen yapabilme olanaklarına sahip olursunuz. Arina Mobilya olarak yaşam alanlarınız ile iş yerlerinizin tasarımı ve mobilyaları ile hayatınızı kolaylaştırmak için adımla atıyoruz. Ancak sade bir tarz ile minimalist yaklaşım istenildiği kadar avantajları ile renkli mobilyalar tercih sebebi olmaktadır. Öyle ki evlerimizin içi için seçtiğimiz renk, kim olduğumuz hakkında çok şey katmaktadır. Parlak renklere sahip mobilyalar kişiliğimizi ifade eder. Örneğin, kırmızı mobilyalara sahip olmak kişinin iradesini sembolize eder. Yeşil mobilyaların nazik ve düşünceli biri olduğunuz izlenimini vermesine benzer. Bu sebeple trend mobilyalardan ve renklerden ziyade kendi isteklerimiz ön plana çıkar.

Ruh halimiz de renklerden etkilenebilir. Yatak odanız gibi mekânlar için yeşil, mavi ya da açık mor gibi parlak renkleri kullanarak elde edebileceğiniz sakin bir atmosfere ihtiyacınız olacaktır. Mekânda dinamik benliğinizi uyandırmak için sıcak renkli mobilyalar kullanılabilir. Doğru mobilyalar kullanıldığında evinizin içi bir anda bitmiş gibi görünür. Renkler, bir odanın çok yönlü görünmesini sağlayan birleştirici bir unsur olarak hizmet eder.

Renkli mobilyalarla algılarımız bile değişebilir. Bu, uygun renkler kullanıldığında, zihninizin, süslü görünmese bile evinizin içinin oldukça geniş olduğu düşüncesine yönlendirildiği anlamına gelir.Arina Mobilya sektöründe uzun vadelerde hizmet veren bir firma olarak ihtiyacınız hakkında ayrıntılı bilgilere sahiptir. Zira edinilen tecrübeler ile eviniz ve iş yerleriniz ile yaşam alanlarınızda ihtiyaç duyacağınız modern tasarımlar ile konfor, kalite ve güzelliği bir araya getirmeye devam eder. Oturma odaları, yatak odaları, mutfak mobilyaları ile muhteşem bir yaşam alanına atacağınız tasarım imzalarında sizlere destek veren Arina Mobilya geniş ürün katalogları bu anlamda ihtiyaçlarınızın başında gelmektedir.